четвер, 23 червня 2016 р.

Дерева-донори і дерева-вампіри. Як «підзарядитися енергією», перебуваючи на природі.

Дерева-донори і дерева-вампіри. Як «підзарядитися енергією», перебуваючи на природі.
Дендротерапія – це метод лікування, профілактики хвороб, зняття напруги через використання лікувальних властивостей дерев.  За виключенням тополі, вільхи і дикого бузку виявляється, що кожне дерево має здатність відновлювати енергію і лікувати. Достатньо лише торкнутися його стовбуру. Дерева лікують нашу психіку, стимулюють роботу серця, знижують наслідки стресу для організму. Напевно недарма у напружені моменти нам хочеться втекти на природу, прогулятися по парку, дослухатися до шуму дерев.
Сосна, бук, липа, ясен підвищують загальний тонус організму та його можливості опору різним хворобам, знімають втому, наслідки стресів.
Береза – одне із дерев, яке найбільше поважають у слов’янській культурі.  Береза може «забрати» на себе будь-яку хворобу і відвести її від людини. Береза – є джерелом енергії, життєвих сил, зосереджує сили і увагу.
Дуб – є потужним генератором позивної енергетики, поліпшує роботу мозку. Дуб є прекрасним антистресовим засобом, активізує кровообіг. Перебування у дубовому лісі пришвидшує період одужування.
Дерева-донори.
Дерева-донори мають позитивну енергетику, котрою можна «підзарядити себе». До них відносяться: дуб, береза, сосна, акація, клен, горобина, ясен, каштан, липа. Щоб «взяти» енергія від дерева, потрібно наблизитися до нього на відстань 40-60 см, встати до дерева спиною і думками звернутися до нього за допомогою. Дослухаючись до себе, через деякий час можна відчути наповненість і теплу енергетику дерева.
Дерева-вампіри.
Деревам-вампірам потрібно віддавати свою «погану» енергетику. Біоенергетика цих дерев вважається «негативною». До таких дерев відносяться: осина, тополя, ялина, черемха, вільха, верба. Для того, щоб «віддати» дереву свою «негативну» енергетику рекомендують стати до нього на відстані 20 см і думками передати йому своє напруження, образи, котрі викликають зниження настрою. Через кілька хвилин такого контакту із деревом можна відчути полегшення, заспокоєння. Може виникнути навіть сонливість, яка дозволить відпочити і прокинутися сповненим сили.
  


Немає коментарів:

Дописати коментар