понеділок, 22 серпня 2016 р.

Філософія «Корпорації щастя». Принцип №3: «Із кожною мрією нам даються сили для її втілення».

Мрії даруються нам разом із силами для їх реалізації. Якби у нас не було б ресурсів для здійснення своїх мрій, то у нас не було б і сили мріяти.

Існують мрії, котрі здійснюються досить легко та швидко. Існують мрії на усе життя. Здійснення таких мрій залежить водночас від нашої поступовості, внутрішньої віри, уміння здійснювати маленькі щоденні кроки, а також від уміння побачити радість, легкість, грайливість у самому процесі крокування до мрії.

Здійснювати мрії або шукати причини для того, щоб вони ніколи не стали реальністю – це завжди наш вибір. Хтось шукає у собі сили та причини, чому своїм мріям варто дарувати крила. А хтось навпаки досить легко обрізає їх та викидає свою мрію на звалище нереалізованих мрій.

Мрія – це щось ідеальне. Коли вона здійснюється, то значно змінюється, адаптуючись до вимог реальності. У нас є вибір тішити себе ідеалами або робити реальні кроки назустріч своїм мріям.


Корпорація щастя – це спільнота, котра об’єднує тих, хто сміливо мріє, перетворює мрій у цілі, шукає ресурси та робить кроки для творення омріяної реальності.

Немає коментарів:

Дописати коментар