понеділок, 7 березня 2016 р.


Перша у місті Луцьку - Жіноча програма арт-терапії «Щастя Hand Made».

Чому «Щастя Hand Made»?
Тому, що кожна із нас творить своє щастя своїми ж руками. Обираючи друзів. Обираючи роботу. Здійснюючи кроки. Або не здійснюючи їх. У кожної із нас своє щастя і свої мрії, втілення яких залежить від нас, а не від випадковостей. Ці випадковості дійсно супроводжують, якщо чітко знати і прагнути саме Свого щастя. Не того, що на екранах телевізорів, а того, що в душі. Заняття програми дадуть можливість визначити, яким же є саме твоє щастя. І створити поле для приємних випадковостей.
Чому арт-терапія?
Існує безліч можливостей особистісного розвитку, але лише арт-терапія робить цей процес легким, плавним, кольоровим і радісним. Арт-терапія – це завжди заклик намалювати, домалювати або замалювати, що спонукає творити своє життя. І звичайно брати на себе відповідальність за нього. Арт-терапія – це не результат роботи, а процес відкриття і творення себе.
Чому програма?
Дерево не виростає за один день і навіть за один рік. Чимало тренінгів особистісного розвитку пропонують швидкість – прожити і зробити висновки про те, що займає пів року просто не можливо і не варто робити за три тижні. Для усвідомлення себе і своєї поведінки потрібен час, підтримка, індивідуальні виклики. Це саме те, що можливо у комплексній програмі.
Унікальність програми:
- комплексність.  Перша у місті Луцьку – програма арт-терапії, котра містить 9 тематичних модулів, котрі поєднані між собою і передбачаюсь цілісність розвитку особистості. Це система занять, а не окремі тематичні модулі, що дозволяє трансформувати досвід минулого у ресурс, створити бажане бачення майбутнього і віднайти для нього свої ресурси;
м’який підхід до творчого розвитку себе. Арт-терапія допомагає плавно та із легкістю, без надмірних зусиль здійснити омріяні зміни у своєму житті і додати йому нових відтінків.
-творчі побачення. Кольорові зустрічі із собою подарують крила і надихнуть на легкість нових кроків. Творчість – це те, що додає енергії і віри у свої сили.
самостійність у виборі. Арт-терапія має віру у силу особистості, тому творчість для учасників – це спосіб підсилити свої можливості. Головною особою в арт-терапії є учасник – саме він має відповіді і підказки для себе. Арт-терапія – навчає вивчати себе і розуміти себе, а не чекати готової відповіді спеціаліста. 

Немає коментарів:

Дописати коментар