вівторок, 9 лютого 2016 р.

Лікування кольором: які кольори допоможуть позбутися стресу та емоційного виснаження. Оранжевий.
Оранжевий колір допомагає перебороти втому, депресію, невпевненість, тривогу та страх. Оранжевий колір має корисну дію при лікуванні роботи шлунку та кишечнику, має вплив на нирки, стимулює діяльність надниркової залози.
Оранжевий колір асоціюється із осіннім урожаєм, достиглими плодами, котрі виросли під теплим сонячний промінням. Оранжевий колір стимулює апетит.
Оранжевий колір – це колір відновлення та початку нового повороту подій у житті. Оранжевий колір пробуджує, дає сили для нових дій. Особливо корисним цей колір є у час життєвих змін, коли трапляється відбудовувати своє життя заново і починати знову зі старту після тяжкої хвороби або після втрати.
У спальні, де є елемент оранжевого кольору, ніколи у подружжя не виникають сексуальні проблеми. Корисно мати також оранжевий колір у кімнаті тим людям, котрі у яких хвора легенева, серцева система або ендокринні захворювання. Це колір також врівноважує гормональний стан організму, виліковує безпліддя.

Оранжевий колір – це колір радості, тому його рекомендують для боротьби із нервовими виснаженнями або депресією. Цей колір позбавляє страхів та підтримує моральний стан.

Немає коментарів:

Дописати коментар