неділя, 3 квітня 2016 р.



10 березня о 16:00 у приміщенні Районного Будинку Культури (вул. Ковельська, 56) в рамках проекту «TEEN Studio майстерня толерантного спілкування» відбудеться вистава форум-театру за участю театру-студії «Гармидер».

Форум-театр – інтерактивна форма театрального дійства, під час якої глядачі беруть участь у вирішенні проблеми, котра розігрується на сцені героями.
В рамках проекту із виховання толерантності та протидії насильницькому спілкуванню будуть розіграні 5 ситуацій, що стосуються конфліктів, насильницької поведінки у спілкуванні у шкільному колективі, у транспорті, між дорослими та дітьми. У певний момент режисер буде зупиняти гру акторів і на сцену будуть запрошені підлітки-актори. Усі разом із глядачами вони будуть шукати можливі варіанти вирішення досить непростих ситуацій на сцені, щоб уникнути, а можливо й знайти рішення у своєму житті. Адже трикутник «насильник-жертва-спостерігач» не є замкнутим.
Сюжет вистав досить напружений та стосується серйозної проблематики насильства у спілкуванні, тому глядачам важливо бути готовими до обговорення, інтерактивного голосування, пошуку власних рішень.


Залишилось кілька місць для перегляду інтерактивної вистави форум-театру!

Обовязковий запис – приватним повідомленням у фейсбук або по телефону 050 10 43 007 (відпишу або пере телефоную).


Реалізація проекту стала можливою за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду та Фонду ООН із викорінення насильства щодо жінок та дівчат.

Немає коментарів:

Дописати коментар