вівторок, 26 вересня 2017 р.

Вистава форум-театру із елементами казкотерапії.

29 жовтня о 17:00 - 18:30 відбудеться вистава форум-театру,  в основу якої покладені сюжетні лінії поведінки казкових героїнь, які реалізують сучасні жінки,  в сучасному часі, у сучасних сім'ях, у своєму спілкуванні із чоловіками, друзями і подругами, на роботі, купуючи одяг чи продукти у супермаркеті, організовуючи побут і просто крокуючи вулицями міста.

Вистава була створена у червні 2017 року співпраці із театром-студієї “Гармидер” в рамках програми “Перший крок до успіху” у Західному регіоні, що реалізувалась ВОГО “Корпорація щастя” за підтримки Українського Жіночого Фонду.

Особливістю вистави форум-театру є те, що її сюжет учасники створюють разом із акторами. Під час дійства усі разом вони шукають альтернативу жіночої поведінки, бачать глибокі мотиви і їх відображення у щоденних діях. У цій виставі кожен може стати актором і зіграти роль, кожен може дати пораду самому собі і, що найголовніше, кожен може побачити себе збоку і усвідомити щось у своїй поведінці, у розумінні виховання своїх дітей, помітити, що хотілось би змінити, щоб додати у своє життя більше казки, добра і щастя.

На завершення вистави усі разом у мелодії тиші ми напишемо свої сюжети казок, в яких героїні, усвідомивши себе роблять поворот у напрямку щастя.

Запрошуємо чудово провести осінній вихідний у незвичайній атмосфері казки, яку будемо творити разом.

Вартість участі:
за умови реєстрації та оплати внеску до  24 жовтня - вартість становить - 150,00 грн.
за умови реєстрації та оплати внеску після 24 жовтня - вартість становить - 200,00 грн.

Дата: 29 жовтня 2017 року.
Час: 17:00 - 18:30.
Де: приміщення театру-студії “Гармидер”, обласна друкарня.
Контактний телефон: 050 10 43 007.

неділя, 24 вересня 2017 р.

Вечірня арт-медитація


Шалений темп життя щодня ставить перед нам нові виклики. Ми приймаємо рішення, поспішаємо, з головою поринаємо у вирішення глобальних та не дуже проблем. При цьому у намаганні вчасно зробити усе, ми нехтуємо власними бажаннями і втрачаємо зв'язок із собою. Всередині виникає відчуття пустоти і виснаження, з яким ми повертаємось до найрідніших. Ми намагаємось віднайти наповненість у каві, солодощах, надмірній зайнятості, зустрічах із друзями. Усе це «замінники радості». Насправді ж нам хочеться побути з собою і почути себе. Зрештою зупинитися і відчути, що приносить справжнє внутрішнє задоволення і наповнює радістю.
Утримання внутрішнього контакту із собою, внутрішня наповненість важливі. Вони допомагають нам підтримувати стійкість до щоденних стресів, з легкістю дивитися на життя, бути в балансі із собою та своїм світом. 
Під час арт-медитації на вас чекають:
  • техніка малювання колективного малюнку, в якому ви зможете визначити своє місце серед спілкування із іншими ;
  • кольоротерапія та арт-медитація, музика та спілкування при свічках;
  • тиша та перебування наодинці із собою, відновлення свого ритму, повернення до себе;
  • спілкування, яке наповнює.
 В результаті заняття через малювання ви зможете:;
  • відновити контакт із собою через відчуття ритму малюнку, слідкування за своєю поведінкою та внутрішніми потребами;
  • отримаєте відчуття задоволеності від процесу малювання без відчуття контролю, чим наповнити себе і підвищите настрій;
  • відновити зосередженость, сконцентрованость та оновити внутрішні ресурси.
Час заняття: 19:00 – 21:00;
Коли: 29.09.2017; 
Вартість: 100,00 грн. (входять матеріали, чай та печиво);
Контактний телефон: 050 10 43 007. Запис обов’язковий! 

середа, 20 вересня 2017 р.

Технічний прогрес та мода на металеві відтінки в одязі.


Керівниця всесвітньо відомого Інституту кольору Pantone пояснює, що цьогорічні кольорові гамми в одязі, взутті, сумках, інших аксесуарах продиктовані технічним прогресом. Леатріс Айземан говорить про те, що цього року люди захотіли бачити сріблясто-металеві відтінки не лише у своїх смартфонах, але і в одязі та предметах побуту. Свідками цього нам довелось стати протягом весняно-літнього сезону, коли, слідуючи модним тенденціями, ми робили вибір на користь босоніжок, сумок, браслетів із відтінком срібла.