неділя, 23 квітня 2017 р.

Танцювальний тренінг: "Внутрішній танець".


Особливий внутрішній танець це те, що робить кожну жінку особливою. Кожна із нас танцює по-різному у своєму темпі, стилі, ритмі і має різний розмах польоту. Жінка, котра дозволяє собі випустити свій внутрішній танець із середини назовні, володіє особливим шармом. Залишає післясмак.
Під час танцювального тренінгу кожна учасниця через тіло та малюнок зможе виразити свій внутрішній танець, дослідити його силу. Разом ми визначимо внутрішні заборони та свій власний танець і трансформуємо їх у нові ствердження, що розширять можливості вияву себе.
На тренінгу вас чекає:
·         Дослідження свого внутрішнього танцю через малюнок та колір;
·         Усвідомлення власних границь через малюнок свого тіла;
·         Діалог та нові домовленості зі своїми «тараканами», які перешкоджають танцювати «на повну».
В результаті тренінгу ви:
·         Через дослідження свого внутрішнього танцю отримаєте відчуття себе та своїх істинних бажань на даному етапі свого розвитку;
·         Через трансформацію найбільш актуального обмежуючого ствердження або заборони отримаєте поштовх до зміни своєї поведінки та розширите репертуар своєї поведінки;
·         Через відчуття границь свого тіла відновите відчуття границь у своєму щоденному житті та зможете встановлювати ті правила гри, які дозволяють вам отримувати задоволення від життя та роботи.
Тривалість тренінгу: 15:00 –17:30;
Коли:    30 квітня;
Вартість участі:  для учасниць проектів ВОГО «Корпорація щастя» - 150,00 грн. Кожна учасниця може запросити свою подругу за такою ж вартістю. Для інших учасниць – вартість 250,00 грн.
Кількість учасниць у групі обмежена: максимально 10 осіб.
Реєстрація відкрита: до 27.04.17. Підтвердження участі обов’язкове по телефону або особистим повідомлення у Viber або Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар