четвер, 9 лютого 2017 р.

Арт-щоденник "Відчуття любові до себе".



Арт-щоденник – жіноча терапевтична група, метою якої є відновлення власних ресурсів, робота із власними почуттями і поведінкою методами арт-терапії. Зустрічі групи відбуваються 2 рази в місяць у вихідний день. Кожне заняття має визначену тематику.

Тема заняття 19.02.17: «Відчуття любові до себе».

Практично кожна із нас у дитинстві не отримала частинку любові. З певних причин їх не змогли дати тато, мама, інші близькі люди. Ми можемо провести усе життя у пошуках цієї часточки любові. Ми можемо віднайти її у стосунках із партнером. Можемо докоряти його за те, що він не дає нам цієї любові. Можемо знайти спосіб отримувати цю любов у свій спосіб, що дасть відчуття наповненості і позбавить зайвих образ та очікувань.

Що будемо робити на занятті?
·         під час арт-медидації знаходитимо символи у своїй уяві;
·         відчуємо їх значення у своєму житті, за бажанні змінимо;
·         малюватимемо символи гуашшю;
·         обговоримо результати і визначимо дії для найближчого розвитку.

В участі у занятті:
·         через роботу із символами ви наповнитесь любовю до себе, відчуєте власну цінність, значимість для себе та для інших;
·         віднайдете джерела любові до себе і способи наповнитися ресурсом;
·         відчуєте впевненість у собі, що дозволить покращити стосунки.

Коли: 19 лютого, 14:00 – 16:30;
Тривалість заняття: 2,5 години.
Вартість заняття:      100 грн.
Попередній запис обовязковий!
Запис у приватному повідомлення або за телефоном 050 10 43 007.
Місце зустрічі буде повідомлено 17.02.17 залежно від кількості учасників.

середа, 8 лютого 2017 р.

Навчальний візит учнів 10-11 класів до компанії «Клевер Сторс».




В рамках підліткового проекту «Компас» 7 лютого відбувся профорієнтаційний візит 12 учнів 10-11 класів до офісу компанії «Клевер Сторс».
Менеджер із персоналу Надія Бруяка розповіла про особливості роботи компанії, ознайомила із основними вимогами на ринку праці,  а також розповіла про правила складання резюме. Керівниця навчального класу Владичко Тетяна навчала учнів працювати на касовому апараті. Кожен юний учасник спробував користуватися ним, що дозволило учням ширше поглянути на таку сферу професійної діяльності як торгівля. 
Власною професійною історією  побудови успішної кар’єри поділився із учнями керівник структурного підрозділу Захарія Сергій.
Учні із захопленням включились у діалог і охоче задавали питання, щоб з’ясувати для себе специфіку роботи фахівців. Юні учасники відмітили користь подібних заходів, адже вони можуть безпосередньо спостерігати за роботою фахівців різних напрямків і знаходити для себе приклади для наслідування.
Даний проект став прикладом соціальної відповідальності бізнесу, котрий розуміючи нові виклики ринку праці відкрито йде на діалог із державними установами, закладами освіти та громадськими організаціями, з метою покращення професійної орієнтації молоді та мотивації учнів до навчального процесу. 

Такий перший профорієнтаційний візит в рамках підліткового проекту «Професійний компас» став можливими завдяки співпраці ТзвО «Клевер Сторс», Луцького міського відділу управління освіти, ВОГО «Корпорація щастя». Керівницею цього проекту є Алла Сенюк, волонтерка та координатора підліткових проектів ВОГО «Корпорація щастя».  У майбутньому проект планується розширення співпраці для створення довготривалої платформи взаємодії бізнесу, державних та громадських організацій.